APATINSKI OPŠTINARI U EPIZODI IMA SE MOŽE SE!

Podelite:

U državnim medijima se ovih dana na sva zvona reklamirala briga o stanovništvu ove naše lepe zemlje , subvencionisanjem projekata energetske sanacije domaćinstava. Projekti će se realizovati na taj način što su lokalne samouprave konkurisale kod Ministarstva rudarstva i energetike. Na prvi pogled lepa ideja i nešto za šta zaista nema mesta kritici.

Ali, naravno pošto smo mi opština budućnosti , stručnjaci koji njom i svima nama upravljaju su zakasnili sa prijavom te je ista kao neblagovremena odbacena. Da li su čekali nečiji mig da li smeju da konkurišu , ili jednostavno se ne razumeju u rokove ili što je još verovatnije ne razumeju se u ništa , tek naša opstina ostade bez sredstava iz republičkog budžeta.

Ali tu nije kraj , stručnjaci da bi nekako ispeglali činjenicu da ne rade ništa smislili su da iz budžeta opštine Apatinu subvencionišu sanaciju domaćinstava , pa su se pojedini dušebrižnici setili i da tu činjenicu opravdavaju sa onim pa šta ima veze državni budžet – opštinski sve je to isto. E pa nije , ovo su novci koje ste , kao i juče za Jovana Perišića uzeli iz prihoda koje ostvaruje opština Apatin , iz sredstava iz kojih i vi dobijate plate da ne radite ništa a koje punimo mi , građani apatinske opštine.Klasično spinovanje vam ovog puta neće proći i doći će dan kad ćete odgovarati.

Podelite: