KORAČAMO I DALJE, BEZ STRAHA

Podelite:

Srećan nam rođendan! U jeku ove pandemije i sveopšteg ludila, gotovo smo i sami zaboravili da smo se pre dve godine okupili sa jednim ciljem – buđenje svesti ljudi da je moguća promena sistema u našoj učmaloj sredini.

Osporavanje i omalovažavanje skoro svih naših aktivnosti kako od ukrasa sa prvog opštinskog sprata, tako i od dežurnih dušebrižnika je siguran znak da smo na pravom putu. Ponosni smo što smo postali udruženje kojem se građani sa svojim “malim” problemima javljaju i gde se trudimo da im pomognemo u rešavanju istih i alarmiranju javnosti o postojanju mnogobrojnih anomalija u našem okruženju.

Hvala svim ljudima koji su u nama prepoznali nekoga kome mogu da se povere kad im je teško, tu smo za vas i nadalje. Hvala i onim vernim kritičarima koji nam svojim “dobronamernim” sugestijama pomažu da budemo bolji i otklonimo neke dečije bolesti.

Nadamo se da ćemo i dalje ostati neko kome verujete, a za sve koji žele na bilo koji način da nam pomognu u radu ili da nam se pridruže neka nam se jave putem ove stranice.

Rođendan ove godine slavimo ovako, bez bilo kakve svečanosti, nadamo se da ćemo naredni dočekati u nekim drugačijim društvenim okolnostima, a do tada, ljudi, čuvajte se i verujte zdravstvenim radnicima koji ginu za sve nas i koji uprkos nesposobnoj vlasti kvalitetno i požrtvavano rade svoj posao.

Podelite: