NAPAD NA DAŠKA: JOŠ JEDNA KRVAVA KOŠULJA, NEMA PRAVDE DOK JE SNS NA VLASTI!

Podelite:

“Većina je strašna, većina te guši,većina te gura u mali okvir.U maloj sredini, u sitnoj manjini,uzimam si pravo da nađem svoj mir.Kradeš slobodu da disat ne mogu,a vidiš da nas sve nas to tišti.Odbaci nacije i propagandusamo kukavice su fašisti.”

Radijski voditelj Daško Milinović napadnut je jutros u Novom Sadu oko 6:45 časova, u ulici Vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao. Tokom emisije “Alarm sa Daškom i Mlađom” je izjavio da se napad dogodio u blizini Osnovne škole “Vasa Stajić”. Kako je objasnio, poprskan je suzavcem u oči, a dvojica mladića su ga napala šipkom. Kaže da nisu u pitanju teške povrede, jer ti koji su ga napali na svu sreću “nisu bili verzirani u tome što rade”, dodajući da je sve prošlo uz jednu krvareću ranu.Sve ovo se dogodilo samo dan nakon što je Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo presudu za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu 23. novembra 2018. godine, te vratio predmet prvostepenom sudu na ponovno suđenje. Podsećamo da su nakon toga pokrenuti građanski protesti pod nazivom “Stop krvavim košuljama” koji su prerasli u višemesečne šetnje širom Srbije pod sloganom “Jedan od pet miliona”.UG “Bez straha” najoštrije osuđuje napad na Milinovića i spremno je da mu pruži svaki vid podrške i pomoći. Daško Milinović je baš na malopre pomenutim protestima bio gost u našem gradu početkom februara 2019. Tih dana je poručeno da pravde za mnoge razbijene glave u Srbiji nema dok god postoji ovaj režim na vlasti, što se kao istina u praksi pokazuje i dve godine kasnije.

Popularni radijski voditelj je jutros za medije izjavio “kako bi voleo da se ovo nikad nikome ne desi više, ali to će se, nažalost, i dalje dešavati”.”Znam da je ovo politička klima koja njima pogoduje, da oni cvetaju, i oni se osećaju kao da imaju krila… Ovo je, za sada, njihova zemlja i mi to moramo da promenimo ako želimo ovde da živimo.

Trenutno živimo u okupaciji i to su službenici okupacije. Kada se žališ, znaš na koji stepen razumevanja možeš da naiđeš. Nasilje je u društvu veoma visoko, naši politički protivnici ne prezaju od nasilja i zastupaju nasilničku ideologiju i kad im oduzmeš nasilje – ništa im ni ne ostaje”, rekao je Daško Milinović.

Podelite: