POZDRAV IZ SIVCA, JOŠ JEDARED 🎂🎂🎂

Podelite:

U moru morbidnih i perverznih dela, koja će u godinama koje dolaze, a koje će nadamo se biti radosnije i bolje za sve nas, činiti crnu zaostavštinu Srpske napredne stranke jeste i slučaj “kovid torte”. Dok nam je zdravstveni sistem na izdisaju, dok dnevno imamo nekoliko hiljada zaraženih i nekoliko desetina umrlih predsednik Vučić je, naravno na Instagramu, odlučio da po ko zna koji put zažmuri i pokuša da nam ulepša stvarnost.

U skladu sa prazničnim vremenom za koje je karakteristično darivanje, UG “Bez straha” odlučilo je da funkcionere sa prvog sprata Opštine Apatin “počasti” tortom u obliku simbola njihove dosadanje vladavine.

Postoji mnogo toga što će se spominjati i izučavati kao primeri loše vladavine Srpske napredne stranke, koja je urušila institucije i dovela do toga da društvena normalnost danas postoji samo u tragovima. Ipak, čuveno klizalište postalo je odavno nešto što opštinsku vlast karakteriše kao nesposobnu, poltronsku, zavisnu od okružnih koordinatora i stranačkih apartčika koji su stvarni gospodari života i smrti u Srpskih Vladara 29.

Buon appetito, pošaljite koje parče i u Sivac.

Podelite: