ŽENA OD SULTANA ZA 4 OSOBE!

Podelite:

Dobro je što su i ove godine maturanti proslavili svoj završetak škole. Istina, sredom, ali uzećemo u obzir da su gužve po restoranima. Ne može, a da se ne primeti i da su okolnosti oko proslave vrlo čudne. Naprasna odluka vrha Opštine Apatin, da već dogovoreno, malčice izmene. Biće besplatno i može gde god, samo NE kuglana.

Foto:printscr Радио Дунав 

Zašto Ne tamo, zna se. Nije Sreto podoban jer ne misli ko i oni,a i predsednici Dudi se malo opirao. Koliko sve ovo košta nas građane, koga briga. Bitno je da je “žena od sultana” pokidala. Šta stoji iza svega ovoga?Da li je to stvarna želja našeg vrha da deci bar malo pruže jer su zbog Korone izgubili dragocenu godinu. Gospodo, pa gde su Vam mali maturanti? I oni završavaju.

Oni vam nisu ciljna grupa, jer nisu glasači. Zašto podela i zašto su samo veliki privilegovani. Ako se već bahatite i ako je sve kod nas široko, ima se može se, pa počastite i male maturante. Njima dovedite Uroša Živkovića i neka im peva “Lazaricu”.Za kraj pitanje premudrim apatinskim glavešinama da li će i prethodnim generacijama apatinskih maturanata obezbediti besplatnu proslavu bar susreta generacija.

Podelite: